Bruk farger og lag deg en høstlig oase!

Bruk farger og lag deg en høstlig oase!

Ønsker du å omfavne høstens skjønnhet og varme i ditt hjem? Vårt nyeste Frøya-Inspo magasin gir deg inspirasjon, samt tips og triks for å bringe høstens farger inn i ditt interiør. Utforsk en palett av behagelige bruntoner, varme okerfarger og rike rødtoner som vil forvandle dine rom til en høstlig oase.

Å endre fargen på veggene innendørs er en av de mest effektive og rimeligste måtene å forvandle et rom på. Farger spiller en sentral rolle i innredningen, og de kan påvirke stemningen, romfølelsen og estetikken i ditt hjem. I nyeste utgave av Frøya Inspo får du forslag til hvorfor og hvordan du kan bruke høstens farger i ditt hjem. Så ta penselen i hånden, velg din favorittfarge, og sett i gang med å forvandle ditt hjem til et sted som er i tråd med dine ønsker og behov.

Les og bli inspirert her!

Behagelige okerfarger

En moden kornåker som vaier i vinden en sen høstkveld, er et godt bilde på denne paletten. Nå er det okerfargene som står for tur. Høst 1107, som vi ser på bildet under, er en varm gul/grønn farge som både gir deg ro, men også energi. 

Et kjøkken eller kosekrok vil passer perfekt til denne fargen med rød/brune toner på innredning og tekstiler. Okerfarger er et fantastisk valg for å skape en varm og innbydende atmosfære i ditt interiør. Se flere oker-farger i magasinet. 

Jordnære grønntoner

Denne paletten oser av den stemningsfulle fargen grønn. Velg en dus grønnfarge på veggen og kjenn på den beroligende effekten det gir deg. Bruk en blanding av flere nyanser av grønt eller i kombinasjon med andre beroligende farger, for å skape en følelse av ro og trygghet.

Mose 1104, som stuen under er malt i, er en rolig, dus grønnfarge som gjør seg godt hvis du ønsker et rom å slappe av i. Mal soverommet eller stuen i denne fargen. Med detaljer i lyst tre på interiøret, blir det riktig lekkert og sofistikert! Du finner flere fine grønntoner i magasinet.