Male inne

Få tips og råd om hvilke farger og produkter som passer best til ditt hus.
Ved valg av interiørmaling er det viktig at du velger et produkt som gir dine vegger den beste beskyttelsen. Dette kan du være trygg på at produkter i Frøya-serien inneholder.
Utforsk vårt fantastiske utvalg av vakre farger og la deg bli inspirert! Velg fargepaletter som gjenspeiler din unike personlighet og identitet. La fargene fortelle din historie!
Fra klassisk til moderne, hele huset eller bare en vegg, vår fagkunnskap er din trygghet for et varig fargerike og vakkert hjem. Uansett hvor du skal male, kan du være trygg på at kvalitetsprodukter fra Frøya-serien gjør jobben.
Valget av innvendige farger til ditt hjem er en avgjørelse som har en dyp innvirkning på atmosfæren og stemningen i hvert rom. Her gir vi deg inspirasjon til ditt neste prosjekt.

Siste fra bloggen:

Hvordan male veggen?

Å gi hjemmet ditt en oppfriskning med ny maling kan virkelig forvandle rommets utseende og følelse. Her gir vi deg en guide til hvordan du enkelt maler veggene innendørs.

Les mer »

Gjør terrassen klar til sommer og sol!

Gjør terrassen klar til sommer og sol! Finn den perfekte malingen for å fornye og beskytte ditt uterom. Utforsk vårt utvalg og få tips til et perfekt uteområde. Finn den perfekte malingen for å fornye og beskytte ditt uterom. Utforsk vårt utvalg og få tips til et perfekt uteområde. Terrassen er kanskje det stedet man har savnet mest gjennom en

Les mer »

Hvordan male muren?

Mange tenker at murhus krever mindre vedlikehold enn trehus, men vi må ta vare på muren også. Tjæralin har produktene du trenger om du skal male eller kun vaske muren.

Les mer »