Male ute

Få tips og råd om hvilke farger og produkter som passer best til ditt hus.
Tjæralins produkter beskytter og tar vare på noe av det mest betydningsfulle vi har, nemlig vårt hjem. Finn det perfekte produktet for ditt hus.
Utforsk vårt fantastiske utvalg av vakre farger og la deg bli inspirert! Velg fargepaletter som gjenspeiler din unike personlighet og identitet. La fargene fortelle din historie!
Et trehus er et krevende hus. For å bevare et flott utseende over tid er det viktig å gjøre riktig forarbeid. Her kan du finne informasjon om årsaken til de vanligste utfordringene og hvordan de best kan løses.
Få inspirasjon til ditt neste prosjekt. Finn de fargene som passer best til ditt hus. Når du velger farge og produkt fra Tjæralin kan du være trygg på at fargen er estetisk vakker, og beskytter ditt hus bestandig.

Leter du etter?

Siste fra bloggen:

Hvordan male veggen?

Å gi hjemmet ditt en oppfriskning med ny maling kan virkelig forvandle rommets utseende og følelse. Her gir vi deg en guide til hvordan du enkelt maler veggene innendørs.

Les mer »

Gjør terrassen klar til sommer og sol!

Gjør terrassen klar til sommer og sol! Finn den perfekte malingen for å fornye og beskytte ditt uterom. Utforsk vårt utvalg og få tips til et perfekt uteområde. Finn den perfekte malingen for å fornye og beskytte ditt uterom. Utforsk vårt utvalg og få tips til et perfekt uteområde. Terrassen er kanskje det stedet man har savnet mest gjennom en

Les mer »

Hvordan male muren?

Mange tenker at murhus krever mindre vedlikehold enn trehus, men vi må ta vare på muren også. Tjæralin har produktene du trenger om du skal male eller kun vaske muren.

Les mer »