Effektmaling

Gjør veggen din unik med italienske effektmalinger
Opplev magien med italiensk effektmaling! Gi ditt hjem et unikt og særeget preg med disse spesielle produktene.
Se alle våre vakre effektmalingsfarger og la deg inspirere til å gjøre ditt hjem unikt. Det er rom for alt - det er ditt hjem.
Utforsk hvor enkelt det er å skape unike effekter med disse produktene. Dypp penselen din i et effektmalingsspann og skap magi.
La deg inspirere. Du kan være vågal å male et helt rom, freshe opp en fondvegg eller bare male blomsterkrukka - valget er helt opp til deg.

Siste fra bloggen:

Hvordan male veggen?

Å gi hjemmet ditt en oppfriskning med ny maling kan virkelig forvandle rommets utseende og følelse. Her gir vi deg en guide til hvordan du enkelt maler veggene innendørs.

Les mer »

Gjør terrassen klar til sommer og sol!

Gjør terrassen klar til sommer og sol! Finn den perfekte malingen for å fornye og beskytte ditt uterom. Utforsk vårt utvalg og få tips til et perfekt uteområde. Finn den perfekte malingen for å fornye og beskytte ditt uterom. Utforsk vårt utvalg og få tips til et perfekt uteområde. Terrassen er kanskje det stedet man har savnet mest gjennom en

Les mer »

Hvordan male muren?

Mange tenker at murhus krever mindre vedlikehold enn trehus, men vi må ta vare på muren også. Tjæralin har produktene du trenger om du skal male eller kun vaske muren.

Les mer »