Bruke effektmaling

Her får du tips og råd til hvordan du skal legge våre effektmalinger for å oppnå ditt ønskede resultat

Marcopolo

Marcopolo er en dekorativ maling som gir et svakt metallisk utseende. Kan brukes på gips, spon, mur og tidligere tapetserte plater. Produktet dekker med ett strøk og kan legges på med pensel, malerull eller svamp.

Marcopolo Luxury

Marcopolo Luxury er en interiørmaling med spennende effekter og skarpe kontraster som skapes ved hjelp av lys og spesialpigmenter. Sammensetningen er beriket med spesielle pigmenter som skaper en overflate preget av sterke kontraster som vil variere etter lysets hyppighet. Med en enkel påføringsteknikk kan man oppnå fine effekter fra lys og refleksjoner.

Fontego

Fontego er en interiørmaling med matt dekorativ effekt. Myk og livlig tekstur som henter inspirasjon fra møteplasser for kulturer og utveksling av verdifulle varer i et renessansisk Venezia i sentrum av verden. Veldig enkelt å bruke. Lar deg lage sofistikerte effekter og er perfekt for alle interiørstiler. 

Marcopolo Sable

Marcopolo Sable er en råtøff effektmaling som gir deg den samme looken som kalkmalingen, men er til gjengjeld mye enklere å legge!  Ved å bruke Marcopolo Sable holder det med et strøk da den har en fantastisk dekkevne.

My Art

My Art gir din vegg en skinnende overflate av mikrokrystaller, nesten som en stjernehimmel, og gir deg et sikkert blikkfang i rommet! Med My Art kan du skape en illusjon av flerfargede nyanser som forandres i forhold til hvordan lyset treffer veggen.

Lunanuova

Lunanuova er en akrylbasert transparent og dekorativ overflatebehandling som skaper særegne overflater med en grov tekstur bestående av flerfargede reflekterende krystaller. Lunanuova er veldig lett å bruke, og enkel og rask å påføre.

Siste fra bloggen: