DIY gresskar med effektmaling

Det nærmer seg 31. oktober og Halloween, en tid for kreativitet og spennende dekorasjoner. Er du klar med utstillingen din?

Fortvil ikke! Vi viser deg hvordan du enkelt kan lage en unik og stilfull Halloween-utstilling på 1-2-3 med effektmaling fra Tjæralin.

DIY – slik gjør du det

 

1. Start med gresskar

Først og fremst trenger du gresskar, som heldigvis er lett tilgjengelige i matvarebutikker på denne tiden av året. Det finnes også enkelte gårder som har utsalg av gresskar. Gresskar er selve symbolet på Halloween, og de gir deg en perfekt base for å skape både skremmende og vakre dekorasjoner.

2. Finn frem effektmaling fra Tjæralin

Neste steg er å hente frem Tjæralins effektmaling. Kanskje du allerede har noen halvfulle spann stående fra tidligere prosjekter? Hvis ikke, kan du enkelt kjøpe maling hos din nærmeste Tjæralin-forhandler. Velg farger som passer til din stil – kanskje du går for klassiske Halloween-farger som oransje og svart, eller utfordrer tradisjonene med gull, sølv eller dyp lilla?

3. Mal og pynt i vei

Når fargene er klare, er det tid for det morsomste: malingen! Du kan male hele gresskaret i én farge for et enkelt, men elegant uttrykk, eller du kan være litt mer leken. Hva med å male på prikker, striper eller til og med ansikter? Dette er din sjanse til å la kreativiteten blomstre og lage en utstilling som virkelig skiller seg ut.

4. La tørke og dekorer

Når gresskarene er ferdig malt, lar du dem tørke godt før du setter dem ut i utstillingen din. Nå har du skapt noe helt unikt – stilige gresskar som garantert vil vekke oppmerksomhet. De er både dekorative og enkle å lage, og vi vedder på at ingen i nabolaget har sett maken til dine flotte kreasjoner!

Halloween trenger ikke å være komplisert – med Tjæralin kan du lage en utstilling som er både elegant og skummel, raskt og enkelt. Klar til å sette i gang?

Lykke til med Halloween-dekoreringen! 🎃

Her ser du hvilke produkter og farger som er brukt. Husk at du også kan bruke vanlig interiørmaling. 

Våre effektmalinger er tilgjengelige hos forhandlere over hele landet. Du kan enkelt finne din nærmeste forhandler ved å søke på vår nettside, slik at du kan få tak i akkurat de produktene du trenger til dette prosjektet.
  • Kalk-effekt gjort enklere. Spennende effekter Svakt metallisk utseende Kalkeffekt

  • Når du vil ha noe unikt på veggen din! Spennende effekter Svakt metallisk utseende Tørker raskt

  • Spennende effekter til veggen din! Ett strøk er nok Svakt metallisk utseende Tørker raskt

  • Matt dekorativ effekt. Enkel å bruke Sofistikerte effekter Perfekt for alle interiørstiler

Del posten:

Relaterte saker: