Behandle terrassen

Her får du tips og råd til hvordan du skal behandle terrassen for å oppnå ditt ønskede resultat

Terrassen er kanskje det stedet man har savnet mest gjennom en lang og mørk vinter. Når våren kommer er det ofte der vi begynner først. Vi gir deg tips og råd om hvordan du kan få et flott resultat på din terrasse!

 

Før behandling:

Nytt impregnert treverk bør vente 1-2 måneder før behandling. Saltutslag på impregnert materiale må rengjøres grundig ved bruk av en børste, og må vaskes godt med vann. Treverket skal være rent og tørt før behandling med et av våre terrasseprodukter.

 

På tidligere behandlet eller slitt terrasse må gammel olje og beis fjernes med Tjæralin Terrasserens før du påfører ny. Det er veldig viktig at treverket er rent og tørt før påføring av et av våre terrasseprodukter. Dette tar minimum 1 til 2 dager.

 

 

Slik gjør du:

 

Fukt underlaget godt. Påfør Tjæralin Terrasserens. La produktet virker ca. 15 min. Viktig: ikke la det tørke.

 

Bruk en børste for å fjerne tøffe flekker og saltutslag.

 

Skyll grundig med vann.

 

La treverket tørke godt før behandling. Hvis gulvlistene er tette, er det fortsatt fuktig.

 

Sjekk at det ikke er fare for regn første døgn etter påføring. Beisen må være tørr før den utsettes for fukt.

 

Når du bruker Tjæralin Terrassebeis og Treolje: Påfør terrasseproduktet til treverket er mettet, helt ut i bordets lengderetning. Tørk til slutt overskuddet vekk.

Tjæralin terrasse skal påføres med 2 strøk, påse at neste strøk blir påført innen 24 timer. Tjæralin terrasse gir en blank overflate.

Tjæralin Oljebasert Terrassebeis

Tjæralin Oljebasert Terrassebeis er et alkydoljebasert transparent produkt for behandling av impregnerte terrassegulv, hagemøbler etc. Oljebasert Terrassebeis motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Tjæralin Oljebasert Terrassebeis har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate.

I videoen kan du se hvordan du behandler din terrasse med vår oljebaserte terrassebeis. 

Siste fra bloggen:

Hvordan male veggen?

Å gi hjemmet ditt en oppfriskning med ny maling kan virkelig forvandle rommets utseende og følelse. Her gir vi deg en guide til hvordan du enkelt maler veggene innendørs.

Les mer »

Gjør terrassen klar til sommer og sol!

Gjør terrassen klar til sommer og sol! Finn den perfekte malingen for å fornye og beskytte ditt uterom. Utforsk vårt utvalg og få tips til et perfekt uteområde. Finn den perfekte malingen for å fornye og beskytte ditt uterom. Utforsk vårt utvalg og få tips til et perfekt uteområde. Terrassen er kanskje det stedet man har savnet mest gjennom en

Les mer »

Hvordan male muren?

Mange tenker at murhus krever mindre vedlikehold enn trehus, men vi må ta vare på muren også. Tjæralin har produktene du trenger om du skal male eller kun vaske muren.

Les mer »