Inspirasjon

Hytta

Hytta

Hytta betyr for oss nordmenn. Der tilbringes det mye tid både sommer og vinter. Vi er flinke til å bruke hyttene våre, og vi tar stort sett godt vare på de.

Hytter er ofte plassert på værutsatte områder, så derfor er det ekstra viktig at du gir veggene god beskyttelse for været de utsettes for. Tjæralin har utviklet produkter som er ment for norske forhold og som beskytter godt. Vil du behandle hytta med et transparent produkt anbefaler vi Tjæralin BeisProduktet kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning! Vår beis kommer også i en matt variant.

Ønsker du en dekkende variant, anbefaler vi Tjæralin Dekkende. Tjæralin Dekkende er en oljebasert dekkbeis som kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Det er et fargestabilt patentert produkt som er mindre påvirket av fuktighet/regn direkte etter påføring. 

Tjæralin tåler frost, så dersom du ønsker å fornye hytteveggene i vintersesongen kan du fint gjøre det. Tjæralin kan brukes hele året! 


Se fargekart Finn forhandler


TIPS & RÅD

Gi nytt liv til treveggene på hytta 

En stor andel hytter i Norge har det typiske hyttepreget med trefargede vegger inne. Men flere og flere gir nytt liv til hytta med maling. Innvendige trevegger gulner over tid og kan gi hytta et slitt og gammelt utseende, men velger du å ta malekosten fatt, kan du få en helt ny hytte på null komma niks. De nye lyse veggene vil åpne opp rommene og gi hytta et mer moderne preg og du vil umiddelbart føle at det blir en lettere energi i hytta. Bruk vår Interiørbeis, en vakker, matt beis til innendørs bruk. Beisen fremhever treets naturlige struktur og gir et flott fargespill. Les mer her