Inspirasjon

Stue

Gjør det fint inne! 

Fornyelse av vegger må til i ny og ne, og er du av den oppussingsglade typen, så skifter kanskje stueveggen din farge rett som det er. Fargene du velger å ha på veggen i stua har mye å si for hvordan stua fremstår i sin helhet, og det er mange ting man må ta hensyn til for å få til det rette uttrykket. Hvordan faller lyset på veggen, hvordan er stuen innredet, er det et stort eller et lite rom osv. Og kanskje det aller viktigste; hvilke farger ønsker DU å omgi deg med. Inspirasjonen og fargene finner du hos oss.

Frøya

Vår Frøyaserie består av høykvalitets interiørmaling med forskjellig bruksområde og glans. I denne serien finner du garantert det du trenger når du skal fornye hjemmet ditt! Eksklusiv maling som dekker godt og som virkelig gjør oppussing og fornying til et fornøyelig prosjekt.

Vår Frøya-interiørserie kommer i følgende glans; 


Se fargekart Finn forhandler


TIPS & RÅD

Enkle grep gjør stor forskjell        

Forandring og oppussing trenger ikke være dyrt dersom du tenker smart og er litt kreativ. Tenk nytt i forhold til møblering. Kan sofaen stå et annet sted? Små justeringer kan gi en ny romfølelse. Ønsker du å male stua kan det være nok om du bare endrer på én vegg. Finn en farge du liker godt og ta igjen farger på puter og små detaljer i rommet. Puss opp et gammelt møbel med ny maling eller tapetsér noen skapdører. Legg en plan før du går i gang og sørg for at du gjør grundig forarbeid dersom du skal male eller tapetsere veggen. Forandring fryder, kos deg med prosjektene.