Inspirasjon effektmaling

Effektmalingsproduktene er helt spesielle og gir veggen en unik effekt. Du kan være vågal å male et helt rom, freshe opp en fondvegg eller bare male blomsterkrukka - valget er helt opp til deg
Tjæralins produkter har forskjønnet og beskyttet noen av verdens mest betydningsfulle bygninger og landemerker. Finn riktig produkt for ditt hjem.

HUSET

Se alle våre vakre farger og la deg inspirere. Finn fargepalettene som reflekterer hvem du er - din egen identitet. Hvordan vil du at rommet skal få deg til å føle deg?

HYTTA

Et trehus er et krevende hus. For å bevare et flott utseende over tid er det viktig å gjøre riktig forarbeid. Her kan du finne informasjon om årsaken til de vanligste problemene og hvordan de best kan løses.

TERRASSE

Få inspirasjon. Finn de fargene som passer best til ditt hus. Når du velger farge og produkt fra Tjæralin kan du være helt trygg på at fargen er estetisk vakker, og at det er lenge til neste gang huset må males.

Siste fra bloggen:

Hvordan male veggen?

Å gi hjemmet ditt en oppfriskning med ny maling kan virkelig forvandle rommets utseende og følelse. Her gir vi deg en guide til hvordan du enkelt maler veggene innendørs.

Les mer »

Gjør terrassen klar til sommer og sol!

Gjør terrassen klar til sommer og sol! Finn den perfekte malingen for å fornye og beskytte ditt uterom. Utforsk vårt utvalg og få tips til et perfekt uteområde. Finn den perfekte malingen for å fornye og beskytte ditt uterom. Utforsk vårt utvalg og få tips til et perfekt uteområde. Terrassen er kanskje det stedet man har savnet mest gjennom en

Les mer »

Hvordan male muren?

Mange tenker at murhus krever mindre vedlikehold enn trehus, men vi må ta vare på muren også. Tjæralin har produktene du trenger om du skal male eller kun vaske muren.

Les mer »