Effektmaling på brannmur!

Brannmurer kan være kjedelige og ikke alltid matche godt med selve peisen. Vi har et godt tips til deg som har lyst til å gjøre noe litt annet bak peisen. Mal med effektmaling, f.eks Marcopolo Luxury som du ser på bilde. Dette blir virkelig lekkert og skaper et flott blikkfang bak flammene som danser i peisen.

Har du en frittstående peisovn er det bare å male veggen bak som en hvilken som helst annen vegg. En viktig ting du må gjøre, som du kanskje ikke gjør hver gang du maler en vegg, er å vaske. Sot som sitter igjen på muren vil løse seg opp når du påfører maling og du skaper unødvendig merarbeid for deg selv. Vask derfor veggen med et egnet vaskemiddel, vi anbefaler vår Husvask, før du begynner å male. 

Brannmur


La effektmaling gjøre ditt hjem unikt!

Vi anbefaler å grunne med Frøya Tak og Vegg først. Gjerne i en farge som passer fargen du har valgt i Marcopolo Luxury.

Deretter kan du bruke pensel, rulle eller en malevott til å påføre effektmalingen. En ting du bør tenke på før du vurderer effektmaling på brannmuren er hvor langt det er fra selve peisen til brannmuren.

Det bør være en viss avstand mellom disse to skal resultatet bli optimalt!

brannmur effektmaling

Gi nytt liv til brannmuren som ellers er litt grå og anonym! 

Her ser vi hvordan effektmaling på brannmuren virkelig blir rommets høydepunkt. Her er det brukt en mørk tone, noe som gjør at dette elementet blir enda mer fremtredende. Veldig kult!

Sjekk ut våre italienske effektmalinger

Vår eksklusive Italienske interiørserie med effektmalinger gir rommet det lille ekstra. Disse produktene er helt spesielle og gir veggen en unik effekt. Du kan være vågal å male et helt rom, freshe opp en fondvegg eller bare male blomsterkrukka - valget er helt opp til deg. Uansett hva du velger er disse produktene enkle å jobbe med og gir deg en wow-effekt vi kan garantere vil skape oppmerksomhet! Under finner du mer informasjon om hvert enkelt produkt innenfor denne serien.
Gi hjemmet ditt et unikt preg med San Marcos effektmaling – skap en fantastisk atmosfære med enkle strøk!
Del posten:

Relaterte saker: