Hva er forskjellen på beis og dekkbeis?

Vi bor i et værutsatt land og norske hus må tåle mye! Ekstrem kulde, store nedbørsmengder og kraftig sol, gjør at huset må beskyttes godt for å holde lenge. Men skal du beskytte huset ditt med beis eller dekkbeis? For hva er egentlig forskjellen på disse malingstypene? Les videre og vi gir deg svaret!

For å si det enkelt er beis en transparent behandling mens dekkbeis/maling en dekkende behandling. La oss gå litt dypere inn i dette. Beis er altså en transparent behandling som gjør at du ser treverket. Beis kommer i forskjellige farger og vil gi treet farge, men den vil ikke dekke treverket helt. En dekkbeis er en dekkende variant av beis som dekker treverket helt. Dekkebeis kan du få i et hav av farger, men du vil allikevel kunne se noe av treverkets struktur gjennom.

Sjekk ut våre utendørsprodukter her

Tjæralin har en lang historie med de naturlige bestanddelene i tretjære og linolje som trekker dypt inn i treverket. Med vår Tjæralin Beis og Dekkende får du grunning og toppstrøk i ett - du slipper å grunne og sparer ett strøk!

Tjæralin Beis

Hvis du ønsker å se treverket igjennom kan vi strekt anbefale Tjæralin Beis. Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Det er et fargestabilt patentert produkt som er mindre påvirket av fuktighet/regn direkte etter påføring.

Tjæralin Beis fremhever treverkets naturlige utseende og er drøy i bruk. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket. Tjæralin Beis kan overmales. Blandes i de aller fleste farger. Tjæralin beis får du også i en matt variant, så her kan du velge mellom glans eller matt utseende.

Foto: Shutterstock

Sjekk ut vår Beis

Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader.

Tjæralin Dekkende

Ønsker du et mer dekkende resultat anbefaler vi Tjæralin Dekkende. Tjæralin Dekkende er en oljebasert dekkbeis som kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Det er et fargestabilt patentert produkt som er mindre påvirket av fuktighet/regn direkte etter påføring. Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket i dybden. Tjæralin Dekkende kan overmales og blandes i de aller fleste farger.

Sjekk ut Tjæralin Dekkende

Tjæralin Dekkende er en oljebasert dekkbeis som kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader.
Så om valget faller på beis eller dekkbeis er helt opp til deg – men vit at vi, med våre forhandlere, har gode råd, tips og de beste kvalitetsproduktene som skal til for å gjøre resultatet så perfekt som mulig! 
Del posten:

Relaterte saker: